2019

Την Κυριακή,10 Νοεμβρίου,πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχια το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού School Edition στην πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου,το οποίο διοργάνωσε ο CHOICE FM και ο GREEK CHOICE σε συνεργασία με την Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού.Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με τις ομάδες τους και διασκέδασαν ακολουθόντας τις αποστολές για να λύσουν τους γρύφους που θα τους οδηγούσαν στον θησαυρό,μέσα από τα δρομάκια της παλιάς πόλης της Λεμεσού!Πλούσια δώρα μοιράστηκαν στις πρώτες 40 ομάδες,ενώ συνολικά έλαβαν μέρος 150 ομάδες!Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε,καθώς και τον Liotatis Magic Show για την μαγική ψυχαγωγία!Μεγάλο ευχαριστώ στον παρουσιαστή της εκδήλωσης Andrey & Julia Dashin's Foundation,όπως επίσης και στους χορηγούς μας Pizza Hut,Οπτικά Νικολαϊδης,Κεανίτα,Το Χάνι του κάστρου,Submarines Fast Food,Lays και Pokeloha.
Όσο για εσας,να θυμάστε μέχρι την επόμενη φορά πως ακόμα παραμένουν:
Καλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν να αποκαλυφθούν...
Ιστορικές γνώσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθούν...
Ένας ακόμα θησαυρός που περιμένει τον κάτοχο του!

ABOUT US

Είναι αδιαμφισβήτητα ο ενεργός ραδιοσταθμός της πόλης της Λεμεσού. Ξεκίνησε την  1η Σεπτεμβρίου του 2003 προσφέροντας μια όαση μουσικής και διαφορετικότητας στο στεγνό ραδιοφωνικό τοπίο της Λεμεσού.

O σταθμός ξεχώρισε για τη μουσική του, την φρέσκια προσωπικότητά του και φυσικά για τον άμεσο και διαδραστικό τρόπο που κατάφερνε να επικοινωνεί με το κοινό.

LEARN MORE

CONTACT US

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

SEND US A MESSAGE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine