Πρεμιέρα για το νέο video clip του Justin Bieber "Ghost"

Κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το επίσημο music video Clip του Justin Bieber για το τραγούδι "Ghost"  από το έκτο άλμπουμ του με τίτλο Justice!


Στο video βλέπουμε να κάνει την εμφάνιση της η  βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Diane Keaton η οποία υποδύεεται την γιαγιά του Bieber. Οι δύο τους φαίνεται να παιρνούν χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν συγκινητικές στιγμές καθώς ακούγεται το τραγούδι το οποίο αφηγείται την ιστορία της απώλειας ενος αγαπημένου προσώπου.

Την σκηνοθεσία του νέου music video clip "Ghost" υπογράφει ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης μουσικών βίντεο Collin Tilley.

Παράλληλα όμως σήμερα κυκλοφορεί μέσω του Amazon Prime Video η νέα συναυλιακή ταινία/ντοκιμαντέρ "Justin Bieber: Our Wolrd"!  Σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Μichael D. Ratner, το ντοκιμαντέρ διάρκειας 94 λεπτών μας μεταφέρει σε σκηνές και πρόβες του Justin Bieber μαζί με την ομάδα του να προετοιμάζονται πριν να πραγματοποιηθεί η συναυλία  την παραμονή του 2020, ενώ επίσής βλέπουμε και προσωπικές στιγμές του τραγουδιστή με την σύζυγο του Hailey.

Δείτε πιο κάτω το νέο music video clip του Ghost:Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

  • Κολωνακίου 29, 4103 Λινόπετρα, 1ος όροφος, Λεμεσός

  • info@choicefm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine