Britney Spears: Νέα στοιχεία στην υπόθεση με τον πατέρα της

Ο νέος πληρεξούσιος της Britney Spears κατηγόρησε τον πατέρα της ότι προσπάθησε να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές προτού αποχωρήσει από το οικοτροφείο που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματά της, μια κίνηση που παρομοιάζεται με εκβιασμό σε δικαστική κατάθεση.

Το έγγραφο που κατέθεσε ο δικηγόρος Μάθιου Ρόζενγκαρτ την Τρίτη υποστηρίζει ότι η επικείμενη προγραμματισμένη λογιστική συμφωνία, την οποία ο Τζέιμι Σπίαρς λέει ότι θέλει ολοκληρωμένη πριν αποχωρήσει, θα σημαίνει σημαντικές πληρωμές για αυτόν.

«Η Britney Spears δεν θα εκβιαστεί», αναφέρεται στην κατάθεση. «Η κραυγαλέα προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχουν ήδη καρπωθεί από την περιουσία της κ. Σπίαρς ο κ. Σπίαρς και οι συνεργάτες του, δεν θα περάσει».

Η Britney Spears με τον πατέρα της

Η Britney και ο πατέρας της

Ένας εκπρόσωπος του Τζέιμι Σπίαρς δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο, αν και ο Σπίαρς έχει αρνηθεί προηγουμένως ότι έκανε λάθος και υπερασπίστηκε τον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων της κόρης του.

Η περίπτωση της Britney Spears έδειξε γιατί πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι περί κηδεμονίας. Η απομάκρυνση και αναστολή του Τζέιμι Σπίαρς θα εξεταστεί σε ακρόαση στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στην απάντησή του ο Τζέιμι Σπίαρς αποκάλυψε ότι είχε ήδη σχεδιάσει να παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του, την οποία ελέγχει, τουλάχιστον εν μέρει, από το 2008.

“Το μόνο ερώτημα ενώπιον του δικαστηρίου – το οποίο, δυστυχώς, έχει χαθεί εδώ και χρόνια – είναι εάν η άμεση αναστολή και απομάκρυνση του κ. Σπίαρς είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς”, αναφέρεται στην κατάθεση, προσθέτοντας αργότερα ότι “η κατηγορηματική απάντηση είναι ναι” .. “

Από το 2019, ο Jamie Spears ελέγχει μόνο τα οικονομικά της κόρης του, αφού παραιτήθηκε από επόπτης της προσωπικής της ζωής.

Η ίδια η Britney Spears έχει δηλώσει ότι της ζητήθηκε να χρησιμοποιήσει μια ενδομήτρια συσκευή για τον έλεγχο της γονιμότητας, να πάρει φάρμακα παρά τη θέλησή της να μην παντρευτεί, να μην αποκτήσει άλλο παιδί ή ακόμη και να μην επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο φίλου της χωρίς επίβλεψη.

"Αυτή η συντήρηση μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό" είπε η 39χρονη Britney Spears. "Αξίζω να έχω μία ζωή!"


Πηγή: lavart.gr

ABOUT US

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

LEARN MORE

CONTACT US

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

SEND US A MESSAGE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine