Πρεμιέρα για το νέο single και music video clip του Ed Sheeran

O Βρετανός τραγουδιστής μετά την μεγάλη επιτυχία του "Bad Habits" που κυκλοφόρησε αρχές Ιουνίου και συνεχίζει να σαρώνει στα Charts στην 1η θέση για 10 συνεχόμενες εβδομάδες, σήμερα κάνει πρεμιέρα το 2ο του single με τίτλο "Shivers" από το το νέο του  album <<=>> (Equals) το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Αtlantic Records/Warner Music στις 29 Οκτωβρίου.


Για το νέο του single "Shivers", o ίδιος είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες, ότι το έγραψε μέσα σε μόνο 3 μέρες κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο για αυτόν, αλλά θεώρησε ότι ήταν πολύ ιδιαίτερο τραγούδι για να πάει στραβά, ενώ πρόσθεσε ότι αρχικά προοριζόταν να είναι το πρώτο single του album, αλλά δεν φανταζόταν ένα κόσμο όπου το "Bad Habits' θα υπήρχε αν δεν κυκλοφορούσε το καλοκαίρι. 

Συνέχισε: <<Το "Shivers" έμοιαζε πάντα πιο φθινοπωρινό τραγούδι. Ελπίζω να σας αρέσει, όπως το λατρεύω εγώ. Το βίντεο είναι τρελό!>>

Δείτε το νέο music video clip εδώ:



ABOUT US

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

LEARN MORE

CONTACT US

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

SEND US A MESSAGE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine