O Ed Sheeran έπεστρεψε με το νέο του τραγούδι "Bad Habits" (new video clip)

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Ed Sheeran με τίτλο “Bad Habits”


 Μετά την αποστασιοποίηση του από τον χώρο της δημοσιότητας για σχεδόν δύο χρόνια, ο Ed Sheeran επιστρέφει με το “Bad Habits” μπαίνοντας στα hits του καλοκαιριού.


To τραγούδι το έγραψε ο ίδιος και επιμελήθηκε την παραγωγή του μαζί με τους συνεργάτες του Johny McDain και Fred, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Dave Meyers.


 Στο τραγούδι περιγράφει την σημαντικότητα και την αναγκαιότητα της φυγής από την καθημερινότητα στην οποία βρισκόταν ο κόσμος τόσο καιρό εξαιτίας της πανδημίας.


Δείτε το video clip εδώ:





Πηγή: togethermag.gr

ABOUT US

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

LEARN MORE

CONTACT US

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

SEND US A MESSAGE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine