Η Έλενα Τσαγκρινού και το "Εl Diablo" σε billboard στην Times Square


Φιγουράρει στη ξακουστή πλατεία της Νέας Υόρκης.

Για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς μετά από περίπου ένα μήνα από την εμφάνιση της στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το "El Diablo", μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η Έλενα Τσαγκρινού έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι στην playlist με το "El Diablo", το οποίο συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube ανά την Ευρώπη, μετρώντας πάνω από 12 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 22 εκατομμύρια views, ενώ μπήκε και στο top10 της λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως.

Παράλληλα, η Έλενα Τσαγκρινού πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.

Η παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού στην Times Square έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν παγκόσμιο deal συνεργασίας για την τραγουδίστρια. 


Πηγή:ilovestyle.com

ABOUT US

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

LEARN MORE

CONTACT US

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

SEND US A MESSAGE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine