Το Wannabe "κλείνει" 25 χρόνια από την κυκλοφορία του και οι Spice Girls το γιορτάζουν με νέο EP


Με μία ιδιαίτερη καμπάνια και ένα EP γιορτάζουν οι Spice Girls τα 25α γενέθλια του "Wannabe".

Ένα από τα πιο δημοφιλή girl bands των 90's ήταν αδιαμφισβήτητα οι Spice Girls, οι οποίες έκαναν το μουσικό τους ντεπούτο με το τραγούδι (που πλέον είναι all time classic της pop κουλτούρας) Wannabe.

To Wannabe25 θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό των Spice Girls να ακούσουν τρείς διαφορετικές εκδοχές του τραγουδιού και θα κυκλοφορήσει στις 09 Ιούλιου. Μεταξύ των 3 εκδοχών του τραγουδιού, συγκαταλέγεται ένα remix του Junior Vasquez και ένα demo, ενώ το κοινό θα μπορέσει επιτέλους να ακούσει το "Feed Your Love", λίγα χρόνια μετά τη διαρροή ενός αποσπάσματος στο διαδίκτυο.


Παράλληλα  το γκρούπ με την καμπάνια #IAMASPICEGIRL καλέι το φανατικό κοινό να δημοσιεύσει φωτογραφίες και video που δείχνουν την επιρροή που έχει ασκήσει το συγκρότημα στο κοινό. Πηγή: neolaia.gr

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Είναι αδιαμφισβήτητα ο ενεργός ραδιοσταθμός της πόλης της Λεμεσού. Ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου του 2003 προσφέροντας μια όαση μουσικής και διαφορετικότητας στο στεγνό ραδιοφωνικό τοπίο της Λεμεσού.

O σταθμός ξεχώρισε για τη μουσική του, την φρέσκια προσωπικότητά του και φυσικά για τον άμεσο και διαδραστικό τρόπο που κατάφερνε να επικοινωνεί με το κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

  • Κολωνακίου 29, 4103 Λινόπετρα, 1ος όροφος, Λεμεσός

  • info@choicefm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine