Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Γονείς για δεύτερη φορά

Η κόρη τους Lilibet ‘Lili’ Diana ήρθε στον κόσμο την Παρασκευή 4 Ιουνίου στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage Hospital της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

 

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry  σχολίασαν: “Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με  την γέννηση της κόρης μας Lili. Είναι πολλά παραπάνω απ’ όσα μπορούσαμε να φανταστούμε και νιώθουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που λάβαμε από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή καλοσύνη και υποστήριξη αυτή την ιδιαίτερη περίοδο για την οικογένειά μας”.

Τo ζευγάρι αντί για δώρα για τη μικρή Lili, παρακάλεσε την οικογένεια, τους φίλους και τους φαν για δωρεές σε τέσσερις οργανώσεις με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που έχουν τη στήριξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Girls Inc., Harvest HomeCAMFED, και  Myna Mahila Foundation.

Το όνομα Lilibet Diana έχει συναισθηματική αξία για τους δύο τους, αφού είναι αφιερωμένο στη Βασίλισσα Ελισάβετ και την Πριγκίπισσα Diana.

Πηγή:vogue.gr

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

  • Κολωνακίου 29, 4103 Λινόπετρα, 1ος όροφος, Λεμεσός

  • info@choicefm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine