Courteney Cox: Αναδημιουργεί τον θρυλικό χορό των Monica-Ross με τη βοήθεια του Ed Sheeran

Μπορεί το reunion των Friends να πέρασε, όμως μία από τις πρωταγωνίστριές του δεν θέλει να σταματήσει να κάνει throwback από στιγμές της αγαπημένης σειράς!


Ο λόγος για την Courteney Cox, η οποία πήρε βοήθεια από τον διάσημο Βρετανό τραγουδιστή Ed Sheeran και χόρεψαν σε γνώριμους ρυθμούς και βήματα!

Οι δυο τους αναδημιούργησαν τον «θρυλικό» χορό του χαρακτήρα της στη σειρά, Monica Geller και του Ross Geller, τον οποίο υποδύθηκε ο David Schwimmer, από το επεισόδιο «The One with the Routine».

Η χορογραφία υποτίθεται ότι είχε δημιουργηθεί από την εποχή που ήταν παιδιά και η διάσημη σκηνή παρουσιάστηκε σε ένα πάρτι για να υποδεχθούν τη νέα χιλιετία.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Cox δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Sheeran για να αναδείξει τις κινήσεις που έκανε πριν από περισσότερο από δύο δεκαετίες.


Η 56χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το βίντεο με τους 11,2 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, μαζί με τη λεζάντα: «Μια απλή χορογραφία με έναν φίλο... @teddysphotos #ReRoutine».

Χρησιμοποιώντας τον ήχο από το ίδιο το επεισόδιο, το κλιπ δείχνει το ζευγάρι να χορεύει συγχρονισμένο πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, γελώντας στο τέλος της ημέρας.

Όπως ήταν φυσικό, οι fans ξετρελάθηκαν, μαζί με μερικές διασημότητες που άφησαν σχόλια για να τους συγχαρούν για τον χορό.

Το αστέρι του «The Big Bang Theory», Kaley Cuoco, σχολίασε: «Αυτό είναι επικό!», ενώ η ηθοποιός του «Schitt's Creek» Sarah Levy, έγραψε: «Ποτέ δεν ζήλευα τίποτα στη ζωή μου μέχρι τώρα».

Ο Sheeran μοιράστηκε επίσης το βίντεο στον λογαριασμό του, γράφοντας: «Είχαμε το δικό μας reunion αυτό το Σαββατοκύριακο @courteneycoxofficial #theroutine #iknow # friends4eva #obviouslybetterthanross».

Την περασμένη εβδομάδα, οι Cox και Schwimmer συμμετείχαν μαζί με τους πρώην συμπρωταγωνιστές τους, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και Matthew Perry για το «Friends: The Reunion», που προβλήθηκε στο HBO Max.

Το ειδικό αυτό επεισόδιο είδε το καστ να επισκέπτεται ξανά μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές στην οθόνη, έχοντας αναμνήσεις από την αγαπημένη σειρά.

Πηγή: jenny.gr

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

  • Κολωνακίου 29, 4103 Λινόπετρα, 1ος όροφος, Λεμεσός

  • info@choicefm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine