Οι Silk Sonic κυκλοφορούν το πρώτο τραγούδι τους



Main Press Photo - Silk Sonic.jpg

Ο Bruno Mars και ο Anderson. Paak κάνουν το ντεμπούτο τους ως Silk Sonic και κυκλοφορούν το single «Leave The Door Open».

Έχοντας ονομαστεί «Silk Sonic» από τον θρυλικό μουσικό, τραγουδιστή και τραγουδοποιό Bootsy Collins, ο Bruno Mars και ο Anderson. Paak ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το απόλυτο soundtrack του lockdown, κατά τη διάρκεια του οποίου προέκυψε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Το πρώτο τραγούδι της δισκογραφικής συνύπαρξης των δύο καλλιτεχνών είναι το αισθαντικό «Leave The Door Open», το οποίο αφήνει «την πόρτα ανοιχτή» για μια παλιά αγάπη.

Το «Leave The Door Open» συνοδεύεται από ένα ρετρό music video όπου ο Bruno Mars και ο Anderson. Paak παίζουν το τραγούδι σε ένα στούντιο ηχογράφησης, πλαισιωμένοι από μία ολιγομελή μπάντα.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Bruno Mars και ο Florent Dechard.

Το «Leave The Door Open» κυκλοφορεί από τις Aftermath Entertainment και Atlantic Records / Warner Music μαζί με ένα πολύ ιδιαίτερο intro track με τη συμμετοχή του Bootsy Collins. Το δίδυμο των Silk Sonic έγραψε το  «Leave The Door Open» μαζί με τους D’Mile και Brody Brown, ενώ οι Mars και D’Mile φρόντισαν επίσης την παραγωγή του single.

Το τραγούδι είναι ο πρώτος προπομπός του νέου άλμπουμ «An Evening With Silk Sonic» του Bruno Mars και του Anderson. Paak που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος




1

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

CHOICE FM - 20 χρόνια γεμάτα με μουσική, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυγαγωγία και ενημέρωση.

Από 1η Φεβρουαρίου 2023 το πρώτο μουσικο ραδιόφωνο που εξέπεμψε στη Λεμεσό την 1η Σεπτεμβρίου 2003, μεταδίδοντας αποκλειστικά ξένη μουσική και καθιερώθηκε ως << το ραδιόφωνο της  πόλης>>, άνοιξε τα φτερά του και εκπέμπει Παγκύπρια. Το ξεχωριστό και φρέσκο του πρόσωπο, η δυναμική του και φυσικά ο άμεσος και διδραστικός τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, τον καθιστά πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CHOICE FM...HITS ONLY!!! Μέσα από τις συχνότητες 104.3 & 98.2 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 25 820820

SMS: +357 95 104300

Fax: +357 25 343435

  • Κολωνακίου 29, 4103 Λινόπετρα, 1ος όροφος, Λεμεσός

  • info@choicefm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine